Etusivu  Rakennus ja remontointi Yhteystiedot Referenssit Uutisia  
 

Rakennuspalvelut, remontointipalvelut, Rakennus ja remontointi Huuki

Uudisrakennus- ja remontointipalveluja yksityisille Espoossa, Vantaalla, Helsingissä. Tarjoamme rakennuspalveluita myös yrityksille ruuhkahuippujen tasoittamiseen koko Etelä-Suomen alueella.

Rakentamispalvelut Huuki Oy, Espoo

Talon rakentaminen, uudisrakentaminen


Asunnon rakentaminen on yksi elämän isoimpia hankkeita ja on tärkeää että se sujuu ongelmitta. Otamme omistajan ja asukkaan toiveet huomioon ja toteutamme rakennussuunnitelmanne toivomallanne tavalla.

Terassit, patiot ja varastorakennukset


Omakotitalojen ja rivitalojen terassit antavat kokonaan uuden ilmeen asunnolle ja nostaa sen arvoa. Käytännöllinen terassi tuo aina toivottuja oleskeluneliöitä asuntoon. Siisti varastorakennus piilottaa pihan työkalut ja pitää ilmeen siistinä.

Maalauspalvelut kodin remontoinnissa


Toteutamme maalaustyöt sisätiloissa ja ulkotiloissa.

Laatoitukset kylpyhuoneisiin ja saunatiloihin


Kylpyhuone on keittiön ohella asunnon sydän ja sen tulee olla siisti ja toimiva. Oikealla laatan valinnalla ja ammattimaisella laatoitustyöllä on iso merkitys kylpyhuoneen ja saunan ilmeeseen ja puhtaanapitoon. Kylpyhuoneen laatoitus kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Näin voidaan remonttiaika minimoida ja vesieritykset, oikeanlaiset kaadot, kuivatusajat tulevat otettua huomioon ja hoidettua laadukkaasti. Asukas voi nauttia lopputuloksesta ilman riskejä. Huuki on luotettava kumppani, joka huolehtii VTT/henkilösertifikaatin ajantasaisuudesta.

Remontointityöt


Asunnon remointointi yksityisasunnossa on haasteellinen projekti ja vaatii joustavuutta niin asukkaalta kuin erityisesti remontin toteuttajalta. Pyrimme toteuttamaan työn joustavasti hyvällä yhteishengellä ottaen toiveenne huomioon myös työn edetessä. Saatte kotimaiset työntekijät palvelukseenne.

Terassien ja varastorakennusten remontoinnit ja saneeraukset


Ulkoilman ja sään armoilla olevat terassit vaativat kunnostamista tai uusimista säännöllisin väliajoin. Siisti ulkoterassi antaa viimeistellyn ilmeen rakennukselle ja nostaa sen käyttömukavuutta ja myyntiarvoa. Suunnitellessanne asunnon myyntiä, kannattaa harkita sisääntuloterassin remontointia. Siisti sisääntulo antaa hyvän ensivaikuteltelman koko kohteesta.


Parkettiasennukset, paneeloinnit ja tapetointityöt kodinrakentajille


Parkettien asennuksessa ja paneeloinnissa on omat ammattilaisten niksit, pyydä meidät avuksenne. Voit nauttia kauniista lopputuloksesta.

Kosteusvauriokorjaukset kodin remontoinnissa


Toteutamme kosteusvauriokorjauksia.


Alihankintatyöt rakennusalan yrityksille, yhteisöille ja talotehtaille


Teemme myös alihankintaprojekteja rakennusyrityksille. Alihankinta-yhteistyö antaa joustoa ruuhkahuippujen ollessa kyseessä.

PYYDÄ TARJOUS >>


Rakennus ja Remontointi Huuki Oy | Muuralankumpu 1A | 02770 Espoo | | puh. 050 560 4620
Mobiili versio